GreenLab ansætter tre stærke profiler

GreenLab ansætter tre stærke profiler

GreenLab Skive er på en vækstrejse, og tre nye profiler får et væsentligt ansvar for den fremtidige udvikling. De startede alle den 1. oktober.

Ny Head of Business Development skal skabe nye partnerskaber og kommerciel modning
GreenLabs nye Head of Business Development hedder Jakob Hebsgaard og kommer fra en lang karriere i Norlys, hvor han har beskæftiget sig med en bred vifte af opgaver for ledelsen – blandt andet fusioner, opkøb, partnerskaber, strategiudvikling samt ledelse af forandringer. Jakob har en M.Sc i Business Systems og en M.B.A.

Som Head of Business Development får Jakob ansvar for forretningsudvikling og kommerciel modning af GreenLab platformen, og han skal bl.a. identificere nye partnervirksomheder, som kan etablere sig i den grønne industripark, udvikle modeller for udbredelse af erfaringerne fra Greenlab Skive og bidrage til at accelerere etableringen af det kommende Innovations- og forskningscenter.

”Den grønne omstilling lykkes kun hvis vi arbejder sammen, og er åbne over for nye måder at tænke vores værdikæde på. GreenLab er både nationalt og internationalt et af de mest fremsynede og ambitiøse bud på, hvordan vi kan skabe bæredygtig produktion i stor skala og samtidig udnytte symbioseeffekter, hvor der skabes synergi mellem produktion af vedvarende energi, energi-lagring og industriel produktion.

GreenLab er derfor et super attraktivt projekt at være med til, som arbejder med utroligt interessante perspektiver og har direkte impact på den grøn omstilling”, siger Jakob Hebsgaard Mogensen.

Ny Head of Technical Development skal fremskynde GreenLabs udvikling
Mette Dam Jensen er GreenLabs nye Head of Technical Development. Hun har en M.Eng i Environmental Engineering Technology og en M.Sc i Innovation Management. Hun har tidligere arbejdet som strategisk forretningsudvikler hos Evida og som Innovations- og Markedschef hos Krüger. 

Ansættelsen af en Teknisk Udviklingchef er et vigtigt led i styrkelsen af organisationen, og Mette skal være med til at sætte kursen for GreenLabs videre udvikling, herunder bl.a. etableringen af GreenLabs SymbiosisNet. Derudover bliver hun ansvarlig for at sammenkoble virksomheders ressourcestrømme i GreenLab og skabe fælles gevinster på tværs af virksomhederne.

”Jeg vil gerne arbejde med den grønne omstilling og være med til at gå forrest ved at demonstrere nye muligheder og læring i samarbejde med andre aktører. Indenfor netop de områder er GreenLab den ideelle arbejdsplads for mig” fortæller Mette Dam Jensen.

Ny Head of Project Execution skal styrke GreenLabs PtX projekter
Som Head Project Execution har GreenLab ansat Bo Tang Sørensen, som er uddannet el-installatør og tidligere har arbejdet som afdelingschef hos Verdo Teknik, hvor han beskæftigede sig med teknisk infrastruktur bl.a. i forbindelse med SmartCities.

Han har udover Verdo en fortid ved Grundfos, hvor han har gennemført projekter indenfor byggeri og større tekniske installationer, på ejendomsporteføljen i ind og udland. Derudover har han arbejdet som rådgiver indenfor byggeri ved ingeniørvirksomheden Niras.

Som Head of Project Execution bliver Bo ansvarlig for at skabe overblik over GreenLabs projektportefølje og identificere og implementere nye strukturer og processer, så der altid sikres en effektiv og professionel projekthåndtering. Han bliver bl.a. ansvarlig for at drive GreenLabs største power-to-X projekt, GreenHyScale 100MW, som er et nystartet projekt finansieret med €30 mio. af EU.

”Ambitionen omkring GreenLab tiltaler mig meget. Jeg vil gerne bidrage til at skabe spændende arbejdspladser og markere Skive på landkortet som frontløbere inden for grønne og innovative løsninger”, fortæller Bo Tang Sørensen.

Om GreenLab

GreenLab er en grøn industripark, en teknologi-katalysator og et nationalt forskningscenter for grøn energi. Her udvikles fremtidens grønne løsninger i samarbejde med ledende nationale og internationale partnere.

Ambitionen er at eksportere GreenLabs model for teknologi og samarbejde til resten af verden. Let’s Create A Power Shift!

Yderligere information

Linda Fejerskov
Kommunikationskonsulent
life@greenlab.dk
+45 2981 1722