Business Controller

Business Controller

Vi søger en Business Controller med passion for tal og analyse til at indgå i vores team i Kåstrup, nord for Skive. Med reference til GreenLabs Finance Director, vil din vigtigste opgave som Business Controller være at skabe økonomisk indsigt og gennemsigtighed, for at sikre at beslutninger kan funderes på solide økonomiske forhold.

Thursday, February 1, 2024

Næstildvej 10A, Spøttrup, Danmark

I GreenLab accelererer vi den grønne omstilling ved at forbedre den måde, vedvarende energi produceres, transformeres, lagres og udnyttes på. Vi ved, at verden har brug for en grøn omstilling, hvis vi skal lykkes med at overkomme de udfordringer, klimaforandringerne giver os.

Vi søger en Business Controller med passion for tal og analyse til at indgå i vores team i Kåstrup, nord for Skive.

Med reference til GreenLabs Finance Director, vil din vigtigste opgave som Business Controller være at skabe økonomisk indsigt og gennemsigtighed, for at sikre at beslutninger kan funderes på solide økonomiske forhold.

Dine kommende arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejde månedsrapportering og øvrig ledelsesrapportering
  • Understøtte projektøkonomisk styring
  • Deltage i budgettering og stå for budgetopfølgning med budgetansvarlige
  • Skabe, implementere, optimere og kvalitetssikre procedurer og forretningsgange
  • Koordinere og sikre opfølgning og rapportering af tilskudsprojekter, som er finansieret af Energistyrelsen og EU
  • Bidrage til beregninger af business cases
  • Arbejde med likviditetsstyring
  • Give input til- og forberede materiale til bestyrelsesmøder

GreenLab er en ambitiøs, men også en relativ ung virksomhed, og du har som business controller derfor mulighed for at være med til at sætte retning for hvordan økonomifunktionen bedst muligt kan understøtte virksomhedens udvikling. 

Den ideelle kandidat
Vi søger dig der får energi af at arbejde i en mindre organisation, der er bredt fagligt diversificeret, og hvor de fleste af dine kollegaer vil have en anden faglig baggrund end dig. Det betyder også, at du skal være motiveret af at tage initiativ og ansvar, og selvstændigt drive dine arbejdsområder fremad, selvfølgelig i samarbejde med- og sparring fra GreenLab’s Finance Director og øvrige ledelse.  

Vi  forestiller os, at du har en bachelor eller kandidat inden for finans, økonomi eller en tilsvarende baggrund baseret på relevante, praktiske erfaringer og at du har flere års praktisk erfaring med økonomi- og projektstyring.

Du har en stærk regnskabsforståelse, gerne med indsigt i de daglige rutiner i bogholderiet, er analytisk og detaljeorienteret, hvilket sikrer at dine leverancer altid er gennemarbejdet. Du er interesseret i at udvikle dig indenfor det forretningsmæssige perspektiv og bidrager derfor gerne med ideer og input til udarbejdelse af business cases.

Digitale værktøjer og procesoptimering er et naturligt fokus i økonomifunktionen. Du har derfor stærke IT-kompetencer, og du behersker Excel på et højt niveau samt anvender gerne Power Point naturligt i din kommunikation.

Vi tilbyder
Vi er et team af 30 dedikerede, kompetente og visionære personer indenfor grøn energi, som alle brænder for at gøre en positiv forskel i arbejdet med fremtidens energisystemer til gavn for klimaet. Vi har stor autonomi i teamet, og vi værdsætter en flad og uformel organisationsstruktur.

Du vil få arbejdsplads i vores grønne industripark i Kåstrup nord for Skive. Stillingen har stor fleksibilitet, og du har mulighed for at arbejde remote/hjemmefra, når det passer ind i aktiviteterne.

Om GreenLab
GreenLab er en grøn og cirkulær industripark ved Skive. Selskabet er et unikt offentlig-privat partnerskab mellem Skive Kommune, Spar Vest Fonden og Klimafonden Skive og Norlys som majoritetsejer. I GreenLab accelererer vi den grønne omstilling ved at forbedre den måde, vedvarende energi produceres, transformeres, lagres og udnyttes på. GreenLab vil skabe integrerede energisystemer, og det gør vi gennem storskala test af nye teknologier, direkte kobling af industriel produktion til vedvarende energi og missionsdrevet forskning. Let’s create a power shift! 

Læs mere her: https://www.greenlab.dk/

 

 

 

ANSØG HER

Ansøgning: Kan du se dig selv i vores team, så send dit CV og evt. en motiveret ansøgning.

Deadline: 01. juni 2024. Vi taler løbende med kandidater, så hvis du er interesseret, anbefaler vi at du søger snarest.

Ansøg: Send ansøgning til career@greenlab.dk

Start: 1. August 2024

Spørgsmål: Kontakt Annette Christensen, Finance Director, GreenLab. mail: anvc@greenlab.dk, tlf.: +45604793 67