Financial Assistant (Danish)

GreenLab søger en allround Financial Assistant/bogholder (FORÆLDET)

GreenLab i Skive søger en Financial Assistant/bogholder, som kan indgå i vores økonomiteam og hjælpe med at opbygge selvstændige ansvarsområder indenfor økonomifunktionen . Der er mulighed for en deltidsstilling.

Thursday, January 12, 2023

Spøttrup, Danmark

Din profil

Vi søger en kompetent kollega, som kan varetage selvstændige arbejdsområder indenfor økonomi og administration og samtidig hjælpe resten af teamet med forskellige ad-hoc opgaver. 

Du har en relevant uddannelse inden for økonomi eller administration, og du har minimum 2 års erfaring fra en økonomifunktion, hvor du selvstændigt har håndteret opgaver indenfor bogholderi. Som bogholder er du ansvarsbevidst, struktureret og overholder de fastlagte deadlines. Du arbejder selvstændigt og sørger for at tingene er gennemarbejdet og i orden. 

Du får energi af at arbejde i en hurtigt voksende organisation, hvor vi ikke har velbeskrevne processer for alt og nogle gange må lægge skinnerne, mens toget kører. Du lader dig ikke stresse af mange bolde i luften, og du bevarer et køligt overblik og din sans for at prioritere, selv når det går stærkt. Du tager initiativ og ansvar, og du driver selvstændigt dine arbejdsområder fremad.

Dine arbejdsområder

Med reference til vores Finance & Admin. Director får du ansvar for en række administrative opgaver, og du vil indgå i et team med tre kolleger der alle arbejder målrettet på at sikre en høj grad af professionalisme i alle virksomhedens økonomiske og administrative forhold. Vi arbejder på nuværende tidspunkt i Dataløn, Pleo og e-conomic, og erfaring hermed er derfor en fordel, men ikke et krav.   

Dine Arbejdsopgaver:

 • Varetagelse af kreditor og debitor
 • Finans
 • Fakturering og opfølgning på betalinger
 • Udarbejdelse af løn for ca. 30 funktionærer
 • Momsafregning og indberetning
 • Afstemninger af kreditor, debitor og finans
 • Deltagelse i måneds- og årsafslutning
 • Dokumentation til revisionen
 • Løbende håndtering af lønrefusioner
 • Ad hoc-opgaver

Vi tilbyder

Du vil indgå i et stærkt formålsdrevet team af nogle af Danmarks mest kompetente og visionære personer indenfor grøn energi, som alle brænder for at gøre en positiv forskel i arbejdet med fremtidens energisystemer til gavn for klimaet. Vi har stor autonomi i teamet og vi værdsætter en flad og uformel organisationsstruktur, hvor alle bidrager – såvel fagligt som kollegialt.

Du vil få arbejdsplads i vores grønne industripark i Kåstrup nord for Skive, hvor du har mulighed for at opbygge et stærkt netværk i økosystemet med alle væsentlige aktører indenfor fremtidens energiløsninger. Stillingen har stor fleksibilitet, og du har mulighed for at arbejde remote/hjemmefra, når det passer ind i aktiviteterne. Stillingen består af minimum 20 timer ugentligt.

Om GreenLab

GreenLab Skive er fremtidens grønne industripark, en teknologi-katalysator og et nationalt forskningscenter inden for bl.a. Power-to-X-teknologi. Selskabet er et unikt offentlig-privat partnerskab mellem Skive Kommune, Norlys, Spar Vest Fonden og Klimafonden, med det overordnede mål at skabe økonomisk vækst og fremme den grønne omstilling. Vi er drevet af at skabe et paradigmeskifte inden for energi, bidrage til udviklingen af fremtidens energisystem og transformere den måde, hvorpå grøn energi produceres, konverteres, lagres og anvendes. Vi arbejder ihærdigt på at finde de uudnyttede synergier mellem grøn energi, PtX-teknologier og industrielt energiforbrug, og er i øjeblikket især optaget af fire store projekter:

 • Etableringen af et af verdens første og største Power-to-X produktionsanlæg
 • Vores GreenHyScale projekt der sigter mod at etablere 100 MW elektrolyse
 • At udfylde de resterende matrikler i GreenLab med de rigtige virksomheder
 • At opbygge GreenLabs innovationscenter

Ansøgning: Kan du se dig selv i vores team, så send dit CV med en ansøgning, hvor du fortæller os, hvorfor du er den helt rigtige i rollen.

Ansøg: career@greenlab.dk

Deadline: Vi ansætter når rette kandidat er fundet, så hvis du er interesseret, hører vi gerne fra dig snarest

Start: Snarest muligt

Spørgsmål: Annette Christensen, Finance and Admin Director: tlf.: 6047 9367 / anvc@greenlab.dk

 

Om stillingen

Lokation
GreenLab
DK-7860 Spøttrup

Kategori
Finance 

Type

Fuldtid eller deltid

Deadline for ansøgninger
Vi ansætter, når den rette kandidat er fundet

Spørgsmål?
Kontakt venligst ansættende leder:

Annette Christensen
Finance and Admin Director
GreenLab
anvc@greenlab.dk