Skivemødet 2022

Mød GreenLab til Skivemødet

Fredag d. 20. maj kan du møde os på Skivemødet, hvor vi har et telt på Strandtangen. Her har du mulighed for at lære mere om GreenLab, høre om vores forskningsprojekter og møde de virksomheder, der holder til i parken.

Friday, May 20, 2022

Strandtangen, 7800 Skive

GreenLab teltet

9:30 – 9:45: GreenLab Forskning
GreenLabs forskningsdirektør, Ebbe Kruse Vestergaard, præsenterer aktuelle forskningsprojekter i GreenLab, herunder 'GreenLab Designer Lite' med Jonathan Dallaire fra Syddansk Universitet og 'FlexPtX' med Nicolas Fatras fra Syddansk Universitet. 

10:30 – 10:45: GreenLab Forskning
GreenLabs forskningsprojekter præsenteres. Herunder 'Energy Rocks thermal storage' med Kurt Engelbrecht fra DTU og 'Molten Salt thermal storage' med Ahmad Abrakoohsar fra Aalborg Universitet.

11:00 – 12:00: Green Innovation Makers Challenge
Studerende pitcher løsninger til GreenLab case for Innovation Skive og GreenLab 

13:30 – 13:45: Nye behov for grønne kompetencer 
Skiveegnens fremtidige behov for arbejdskraft og grønne kompetencer præsenteres af Morten Svendsen, chefkonsulent, og Maja Bisgaard, konsulent fra rådgivningsvirksomheden PLUSS.

14:15 – 14:30: DTU omkring tværfagligt samarbejde
Lars D. Christoffersen, dekan på DTU, vil fortælle om DTU's samarbejde med Skive Kommune og erhvervslivet i Skive og det øgede fokus på interaktion mellem studerende fra DTU og virksomhederne fra Skiveegnen. 

15:45 – 16:15: GreenLab udvikling og helhedsplan
GreenLabs forretningsudviklingschef Jakob Hebsgaard Mogensen fortæller om planerne for matriklen i Kåstrup og det kommende innovationscenter.

16:45 - 17:00: Grøn Transport
Hør Direktør hos Thise Mejeri, Poul Pedersen, og Nicolaj Bruun Rasmussen, Business Development Director hos Everfuel, give deres bud på, hvad der kommer til at drive grøn omstilling af tung transport, og om brint kommer til at spille en central rolle i den omstilling. Samtalen er modereret af GreenLabs Forretningsudviklingschef Jakob Hebsgaard.

 

Om Skivemødet 2022

Skivemødet sætter fokus på Et Danmark i Balance og skaber debat om det gode liv, der leves uden for de store byer. 

Mødet danner ramme om to dage med samtaler og meningsudvekslinger, der skal skabe opmærksomhed om alt det positive, der udgår fra Skiveegnen. 

Se mere på Skivemødet.dk